Furnizorul tau de solutii in constructii!

Brasov, Str. Zizinului, Nr. 109 bis

0759.010.656

materiale constructii brasov, materiale constructii, materiale constructii brasov

Despre noi

Infiintata in 2008, Ade-Com Company, este o societate care activeaza in domeniu comertului si importului cu materiale de constructii.  In judetul Brasov si in zonele invecinate, distribuie intreaga gama de produse. Are furnizori cu renume in domeniu, producatori din tara si de peste hotare, care prin solutii tehnice complete si-au creat un renume in piata materialelor de constructii.

Oferim consultanta tehnica prin intermediul unei echipe tinere si dinamica, cu pregatire si experienta in domeniu, astfel promptitudinea, flexibilitatea si acuratetea solutiilor pe care le oferim sunt intotdeauna o parte din felul in care asiguram calitatea serviciilor.

Prin sistemele complete pe care le comercializeaza si prin intreaga baza de clienti activi, Ade-Com  Company a participat la realizarea unor proiecte importante din municipiul Brasov, proiecte ce includ amenajarea unor spatii comerciale si birouri, spatii destinate supermarketurilor, rezidentiale, termo si hidroizolari constructii noi dar si renovari de cladiri vechi ce au caracter de monument istoric. 

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

Fii la curent cu noutatile si ofertele companiei noastre! Dureaza doar cateva secunde sa te inscrii!


Produsele ADECOM GROUP

Hasit PE410 egalisation

Detalii

Placi cu densitati diferite

Detalii

Hasit 202

Detalii

SIkaHome Insulate Polystyrene

Detalii

Contactati-ne

  • str. Zizinului nr 109bis, Brasov
  • 0759.010.656
  • office@adecomgroup.ro
Suna acum

Se incarca..