Aplicatia se incarca

Solutia profesionala de absorbtie umiditate din pereti. Manopera profesionala pe intreg teritoriul Romaniei.

NOU! Mereu te-ai aflat in sistuatie cand in demisolul, parter sau incaperea casei tale se gasea un zid sau o parte a acestuia care mereu era umeda si cu mucegai. Sa pastrezi ceva in conditii bune sau sa locuiesti mai mult timp in astfel de incaperi , era aproape imposibil si nesanatos pentru orice obiect din orice material sau pentru sanatatea ta. De cate ori ai incercat sa rezolvi aceasta situatie ai ajuns pana la reparatii capitale, decapat tencuieli pana la zidarii , tratamente cu clor si alte solutii la indemana, iar o data reparate si refinisate aparea aceeasi problema intr-un an sau chiar mai repede.

Acum echipa Ade com iti pune la dispozitie o solutie permanenta in niste parametrii ai umiditatii greu de atins care iti ofera siguranta unui habitaclu cu umiditate in aer care poate fi eliminata mecanic prin dezumidificare sau ventilatie. O data ce umiditatea din pereti este absorbita si eliminata in aer , ne sta mult mai la indemana sa o eliminam din incapere.


Cere ofertaBeneficii produs

 

Consultanta si manopera
profesionala inclusa

Echipa noastra iti va oferi solutia perfecta, adaptata nevoilor tale.

Cere oferta acum

Beneficii solutie absorbtie umiditate din pereti

Adecom Group

Tehnologie

Sistemul complet prin capacitatea lui de asanare asupra peretului , face ca intreaga grosime a zidului sa devina un strat termoizolator cu coeficientul de conductivitate termica aferent, in functie de materialul zidariei(caramida plina, caramida cu goluri, bca, beton, lemn).

Adecom Group

Aplicare profesionala

Punerea acestui sistem in opera se poate sealiza doar de personal calificat sau necalificat dar cu o asistenta minutioasa si respectarea unor recomandari stricte.

Acest sistem a fost conceput sa satisfaca nevoie de acest gen cu limite destul de mari. Sistemul in aplicare contine noua substraturi cu tehnologie diferita care necesita temperatura si alte conditii favorabile de punere in opera.

Adecom Group

Solutie ecologica

In timp s-a demonstrat ca acest sistem rezista si este eficient dar mai ales sanatos deoarece majoritatea componentelor lui sunt derivate din var hidraulic natural.

9

ani de experienta

3000

de produse oferite

1150

clienti multumiti

Cere oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a lua legatura cu expertii ADECOM

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.