Solutia profesionala
Antigraffiti de la Adecom

Manopera profesionala pe intreg teritoriul Romaniei.

Deruleaza sau click aici

Solutie profesionala pentru indepartare Graffiti. Manopera profesionala pe intreg teritoriul Romaniei.

NOU! Adecom Group va ofera o solutie profesionala si inovatoare de indepartare facila a graffiti-urilor de pe suprafetele casei dvs! De asemenea, este o protectie permanenta anti-graffiti. Indiferent de tipul suprafetei (tencuiala, lemn, metal, beton, etc), solutia Adecom impotriva graffiti-ului isi dovedeste eficienta maxima, curatarea acestora realizandu-se doar cu apa rece (fara agent chimic). Asadar, este considerata o solutie ecologica si se incadreaza sub limita impusa prin directiva 2004/42/CE cu privire la limita de emisie a compusilor organici volatili, fiind un produs IIA/I, tipul SB cu o valoare sub 500G/L.
Ofera protectie suplimentara impotriva ploiilor, soarelui, temperaturilor extreme si impotriva lipirii posterelor, reprezentand totodata o solutie de conservare a suprafetelor pe care se aplica. 

In urma curatarii suprafetei tratate cu solutia anti-graffiti profesionala de la Adecom, nu mai este nevoie de a reaplica sau reinnoi stratul protector, aceasta putand fi curatata de mai multe ori fara nici o consecinta. Daca este aplicata corect, solutia noastra rezista pana la 15 ani si poate fi inlaturata doar mecanic. De asemenea, aceasta nu absoarbe apa de ploaie sau cea utilizata la curatare si are reflexie UV.


Cere ofertaBeneficii produs

 

Consultanta si manopera
profesionala inclusa

Echipa noastra iti va oferi solutia perfecta, adaptata nevoilor tale.

Cere oferta acum

Beneficii solutie Anti-Graffiti

Adecom Group

Protectie Anti-Graffiti

Solutia profesionala anti-graffiti Adecom reprezinta o protectie permanenta impotriva graffiti-urilor aplicate pe tencuieli, lemn, metal si beton. De asemenea, ofera protectie impotriva lipirii posterelor sau flyerelor.

Adecom Group

Aspect

Aspectul suprafetelor tratate cu solutia prifesionala anti-graffiti Adecom este de semi-lucios si nu afecteaza substraturile si culorile existente. De asemenea, tencuiala va avea in continuare permisivitate la vaporii de apa.

Adecom Group

Aplicare profesionala

Pentru a va asigura de randamentul maxim al produsului nostru anti-graffiti, Adecom Group ca ofera solutia completa ce include si aplicarea profesionala de catre echipa noastra. Astfel, suprafata tratata va rezista pana la 15 ani.

Adecom Group

Solutie ECOLOGICA

Solutia noastra este ECOLOGICA dearece se incadreaza sub limita impusa prin directiva 2004/42/CE cu privire la limita de emisie a compusilor organici volatili, fiind un produs IIA/I, tipul SB cu o valoare sub 500G/L. De asemenea, la indepartarea graffiti-lui de pe perete nu este nevoie de agent chimic, ci doar de apa rece.

9

ani de experienta

3000

de produse oferite

1150

clienti multumiti

Ce spun clientii nostri

Mircea Radus

Cu ajutorul solutiei de la Ade-Com am rezolvat problema desenelor graffiti care apareau aproape saptamanal pe fatada sediului reprezentantei noastre din Bucuresti, str. Maria Rosetti nr.35. Am beneficiat de consultanta inainte si pe durata aplicarii tratamentului. Dupa 6 luni pot spune ca imaginea imobilului nu a mai fost afectata de astfel de desene, casa reluindu-si viata linistita. Acum bucura din nou ochiul trecatorului prin aspectul ingrijit si impunator. A scazut semnificativ si numarul desenelor nedorite, "pictorii" fiind descurajati de faptul ca viata "operelor" dureaza cateva ore, iar admiratorii ocazionali nu mai au ce aprecia. O recomand pentru cei care se lovesc de astfel de probleme la casele lor si s-au saturat sa renoveze fatada anual.
Mircea Radus - Bucuresti

Sterica Atanasiu

In anul 2018 am aplicat pe peretii exteriori ai casei un strat de protectie anti graffiti care nu a afectat in nici un fel culoarea existenta a finisajului; pot chiar sa afirm ca stratul de protectie este translucid si usor matasos la atingere. Suprafata pe care a fost aplicat stratul de protectie se curata foarte usor cu o carpa umeda Consider ca este o investitie utila care evita distrugerea aspectului unei fatade prin vopsirea cu graffiti.
Sterica Atanasiu - str.Paul Richter nr8 Brasov

Andrei Dediu

Recomand solutia anti-graffiti Ade-Com. La momentul la care am cautat o varianta pentru desenele nedorite de pe cladire, Ade-Com a fost singurul furnizor care mi-a oferit o solutie completa si profesionala, incluzand aici: consultanta, aplicare, mentenanta si garantie. Recomand Ade-Com !
Andrei Dediu - Brasov

Cere oferta

Completeaza formularul de mai jos pentru a lua legatura cu expertii ADECOM

Codul de securitate

Mesajul a fost trimis!

EROARE! Va rugam reincercati!

Se incarca..