Aplicatia se incarca

Descoperă soluția profesională și ecologică oferită de Adecom Group pentru îndepărtarea graffiti-urilor nedorite și protejarea suprafetelor. Cu o vastă experiență în domeniul anti-graffiti și aplicare profesională, Adecom Group se remarcă prin soluții inovatoare și rezultate de înaltă calitate. Află cum poți beneficia de protecție de lungă durată și conservare a patrimoniului prin soluția noastră specializată.

Protecție și eficiență maximă

Soluția profesională anti-graffiti oferită de Adecom Group asigură protecție permanentă împotriva graffiti-urilor de pe diverse suprafețe, inclusiv tencuieli, lemn, metal și beton. Grație tehnologiei avansate, curățarea se realizează doar cu apă rece, fără a fi nevoie de utilizarea de agenți chimici nocivi. Astfel, soluția noastră se încadrează în limitele impuse de directiva 2004/42/CE privind emisiile de compuși organici volatili, fiind un produs ecologic și sustenabil.

Protecție suplimentară și conservare a suprafețelor

Pe lângă îndepărtarea eficientă a graffiti-urilor, soluția noastră anti-graffiti oferă și o protecție suplimentară împotriva factorilor externi precum ploi, soare și temperaturi extreme. De asemenea, previne lipirea posterelor sau flyerelor, menținând aspectul impecabil al suprafețelor tratate. Prin utilizarea soluției noastre, nu mai este nevoie de reaplicare sau reînnoire a stratului protector, iar suprafața poate fi curățată de mai multe ori fără consecințe negative.

Durabilitate și aspect estetic

Soluția anti-graffiti Adecom se remarcă prin durabilitatea sa de până la 15 ani, asigurând o protecție de lungă durată pentru suprafețele tratate. Aspectul semilucios al suprafețelor nu afectează substraturile și culorile existente, păstrându-le intacte și estetice. De asemenea, soluția noastră permite permisivitatea la vaporii de apă, menținând un mediu sănătos și echilibrat pentru suprafețele protejate.

Aplicare profesională și servicii complete

Pentru a obține rezultatele optime ale soluției noastre anti-graffiti, Adecom Group oferă servicii complete care includ aplicarea profesională de către echipa noastră specializată. Având în vedere experiența și pregătirea noastră în domeniul construcțiilor, vei beneficia de un serviciu prompt, flexibil și precis, adaptat nevoilor tale specifice.

 

Adecom Group reprezintă alegerea ideală pentru soluții profesionale anti-graffiti și protejare a suprafețelor în România. Prin produsul nostru inovator și ecologic, oferim nu doar îndepărtarea eficientă a graffiti-urilor, ci și conservarea patrimoniului arhitectural și estetic. Apelează la noi pentru consultanță tehnică și servicii complete, iar echipa noastră dinamică și experiență va fi alături de tine în fiecare etapă a proiectului. Descoperă soluțiile noastre profesionale și păstrează mediul urban frumos și curat!

 Datele de livrare au fost salvate cu succes!

Aceasta caseta se va inchide automat in 5 secunde.

Renunta

 Datele de facturare au fost salvate cu succes!

Aceasta caseta se va inchide automat in 5 secunde.


Renunta