Aplicatia se incarca

Despre noi

Infiintata in 2008, Ade-Com Company, este o societate care activeaza in domeniu comertului si importului cu materiale de constructii.  In judetul Brasov si in zonele invecinate, distribuie intreaga gama de produse. Are furnizori cu renume in domeniu, producatori din tara si de peste hotare, care prin solutii tehnice complete si-au creat un renume in piata materialelor de constructii.

Oferim consultanta tehnica prin intermediul unei echipe tinere si dinamica, cu pregatire si experienta in domeniu, astfel promptitudinea, flexibilitatea si acuratetea solutiilor pe care le oferim sunt intotdeauna o parte din felul in care asiguram calitatea serviciilor.

Prin sistemele complete pe care le comercializeaza si prin intreaga baza de clienti activi, Ade-Com  Company a participat la realizarea unor proiecte importante din municipiul Brasov, proiecte ce includ amenajarea unor spatii comerciale si birouri, spatii destinate supermarketurilor, rezidentiale, termo si hidroizolari constructii noi dar si renovari de cladiri vechi ce au caracter de monument istoric. 

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastră este să fim partenerul de încredere al clienților noștri din industria construcțiilor. Ne străduim să oferim soluții tehnice complete și servicii de consultanță de înaltă calitate, contribuind astfel la succesul proiectelor lor. Suntem dedicați să furnizăm materiale de construcții de calitate superioară, provenite de la furnizori cu renume în domeniu, pentru a satisface nevoile și cerințele clienților noștri. Promptitudinea, flexibilitatea și acuratețea în găsirea soluțiilor reprezintă principii de bază pe care le aplicăm în fiecare interacțiune cu clienții noștri, asigurându-ne că oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Vizune

Viziunea noastră este de a deveni lideri în domeniul comerțului și importului cu materiale de construcții în regiunea noastră. Ne dorim să fim recunoscuți drept o companie inovatoare, care aduce în piață soluții tehnice avansate și produse de cea mai înaltă calitate. Suntem determinați să dezvoltăm și să menținem relații de lungă durată cu furnizorii și clienții noștri, bazate pe încredere și parteneriat. Ne propunem să fim prezenți în realizarea proiectelor importante din domeniul construcțiilor, contribuind la dezvoltarea infrastructurii și a comunităților în care activăm.

Adecom Group inseamna

9

ani de experienta

3000

de produse oferite

1150

clienti multumiti

Noutati

Var hidraulic

Varul hidraulic este un tip special de var cu proprietăți chimice care îi permite să se întărească și să se lege chiar și sub apă. Acesta este obținut din calcar sau dolomit cu u

citeste mai mult