Aplicatia se incarca


Varul hidraulic este un tip special de var cu proprietăți chimice care îi permite să se întărească și să se lege chiar și sub apă. Acesta este obținut din calcar sau dolomit cu un conținut ridicat de magneziu, conținând, de asemenea, oxizi de siliciu și aluminiu. Principala reacție chimică care are loc în procesul de întărire a varului hidraulic este cunoscută sub numele de "hidratare".

Varul hidraulic are o istorie îndelungată de utilizare în construcții și o opțiune ecologică, deoarece acest produs din resurse naturale și poate absorbi CO2 din atmosferă în timpul procesului de carbonatare.

Avantaje ale tencuielilor pe baza de var hidraulic pentru caminul oamenilor:
Durabilitate și Rezistență la Umiditate : Tencuielile pe bază de var hidraulic oferă rezistență superioară la umezeală și sunt potrivite pentru utilizare atât în ​​interior, în zonele umede cum ar fi băi sau bucătării, cât și în exterior, expuse condițiilor meteorologice variate. Acestea contribuie la protejarea pereților împotriva umezelii și previn apariția mucegaiului și a altor probleme legate de umezeală.
Aderență Excelentă : Varul hidraulic asigură o aderență excelentă la diverse tipuri de suprafețe, inclusiv cărămizi, beton, lemn și alte materiale de construcție. Aceasta face ca ține să rămână ferm fixată și să nu se desprindă pe termen lung.
Reglarea Umidității : Un alt avantaj al tencuielilor pe bază de var hidraulic este capacitatea lor de a regla umiditatea din interiorul clădirii. Varul are proprietăți de absorbție și eliberare a umidității, ceea ce poate ajuta la menținerea unui climat interior confortabil și sănătos.
Mediu Prietenos : Fiind realizate din var hidraulic și nisip, tencuielile pe bază de var hidraulic sunt ecologice și sustenabile, contribuind la protejarea mediului înconjurător și la crearea unui mediu de viață mai sănătos.
Aspect Estetic Plăcut : Tencuielile de var hidraulic pot aduce o frumusețe și un farmec aparte în interiorul și exteriorul casei. Acestea pot fi folosite pentru a crea texturi variate și pot fi colorate în diferite nuanțe, adăugând personalitate și originalitate spațiilor.
Rezistență la Foc : Varul hidraulic conferă tencuielilor o bună rezistență la foc, ceea ce contribuie la siguranța și protecția locuinței împotriva incendiilor.
Reglarea pH-ului : Tencuielile pe bază de var hidraulic au capacitatea de a regla pH-ul suprafețelor tencuite, creând un mediu mai puțin favorabil dezvoltării bacteriilor și a mucegaiului, astfel creând calitatea aerului interior.
În concluzie, tencuielile pe bază de var hidraulic sunt o alegere excelentă pentru căminul proprietăților lor durabile, estetice și ecologice. Acestea contribuie la crearea unui mediu interior confortabil, sănătos și protejat în timp.

 Datele de livrare au fost salvate cu succes!

Aceasta caseta se va inchide automat in 5 secunde.

Renunta

 Datele de facturare au fost salvate cu succes!

Aceasta caseta se va inchide automat in 5 secunde.


Renunta